Източник lamqta.comОвен  Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на

...
Източник lamqta.comОвен  Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Петъкът е много напрегнат, не започвайте нищо ново

Източник lamqta.com

Овен 
Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични болести или ненадейно утежняване на общото положение, без забележима причина. Полезни ще бъдат всевъзможни водни процедури, които може да окажат общоукрепващо деяние на организма, само че и ще Ви дадат опция да усетите прилив на мощ. През деня са вероятни дребни неприятности, разправии и пререкания с близки хора, само че привечер затрудненията ще останат в предишното и още веднъж ще се почувствате удовлетворени от живота. Проявете угриженост и деликатност към тези, които Ви заобикалят, тъй като те се нуждаят от нея.

 

Телец

Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици. 
 

Близнаци

Представителите на този знак се държат много егоистично, само че това им се удава: през днешния ден те ще са изключително обаятелни и неотразими, и по тази причина никой няма да им се разсърди. И въпреки всичко не си заслужава прекомерно внезапно да реагирате против ползите и желанията на своите близки - на всеки е прелестно да зарадва хората, които обича. Има късмет да се контролират отдавнашни различия с родственици, както и да се откри ненадейно решение на въпрос, който отдавна тормози всички. Бъдете доста деликатни по време на пътешестване, изключително в случай че Вие ще кормувате. Всяка немарливост може да докара до неприятности. 
 

Рак

Днес няма да се наложи да обяснявате на своя обичан човек, за какво се каните да постъпвате по този или оня метод, или за какво желаете от него това или това. Той и самичък ще разбере прелестно ситуацията и ще постъпва тъкмо като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви предлагат, да цените момента.
 

Лъв

Денят е сполучлив за правене на нови проекти, и изключително сутринта. През деня добре ще минават договаряния и срещи, а общуването ще бъде прелестно. В работата не се предлага да стартирате нови действия и планове, а да дадете желания на тези, който към този момент са в ход. В персоналните връзки всичко ще се организира хармонично. Добре ще преминат опознавателните и сантименталните срещи.
 

Дева

Денят ще е дискомфортен и под напрежение. Ще Ви бъде мъчно да се разберете с близките и ненадейно ще си дадете сметка, че околните не споделят Вашите възгледи и напълно нямат желание, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате споровете. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в следствие и да се откажете от доста положителни хрумвания, които наподобяват сложни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте умерено и не го считайте за дефинитивно: скоро ще измененията мнението си.
 

Везни

Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.
 

Скорпион

Сътрудничеството през днешния ден е доста значимо. Само че обединяването на своите с непознатите хрумвания, ще се окаже доста сложна работа, защото равнището на Вашата сила се колебае по най-непредсказуем метод. Без каквото и да било притеснение казвайте това, което мислите, само че също по този начин и деликатно се вслушвайте в това, което хората мислят за Вас. Изцяло можете да избегнете затрудненията, зараждащи при контакт лице в лице. За какво тогава са телефона и електронната поща? 
 

Стрелец

Съсредоточеност - това е ключът към Вашите триумфи през днешния ден. Затова в случай че желаете да спечелите, не сваляйте очи от „ топката ”! Целта Ви е пред очите - това е извънредно ваша цели, та по тази причина не се опасявайте, че някой груг ще Ви грабне самодейността. Постарайте се да избягвате нападателните хора, и по опция дори и не общувайте с тях – тяхната разсеяна сила може да накара и Вас да загубите централизация. Истинските другари ще Ви дадат нужното пространство, по тази причина без съмнение ги помолете за това.
 

Козирог

Предстои Ви един комплициран ден.. Не всичко ще успявате да извършите от първи път, а някои проекти ще се наложи да преразгледате. Бъдете уверени, че представителите на Вашия знак избират постоянно правия път, пък след това с достолепие ще излезете от всевъзможни комплицирани обстановки. Навярно през днешния ден най-хубавите черти на Вашия темперамент ще бъдат видяни от хората, които Ви заобикалят, и чието мнение не Ви е безразлично. Може да планирате срещи с отдавнашни познати. Обсъждането на комплицирани въпроси с роднините няма да премине в свада, а от това би трябвало да се възползвате, с цел да решите част от натрупалите се проблеми. 
 

Водолей

Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка ”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.
 

Риби

Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща ”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР